Saturday, 5 July 2014

AWAK :')

awak.. saya tak pandai nak berkasar dgn orang wak.. saya tak pandai nak luahkan ape yang saya rasa pada orang wak sbb tu saya pendam.. bukan nk jatuh kan martabat awak or maruah awak.. tp wak ni je la tempat yang saya rasa saya boleh luahkan isi hati saya.. bila dipikirkan balik, nak dibandingkan saya dengan orang ketiga tu banyak bezanya wak ktrng ni.. totally dia menang.. even baru sikit dia dah dapat buat awak tergugat dengan ape yang dia ada..saya ni ada ape je wak?? NOTHING wak.. emm.. saya sampai rasa awak lebih happy dengan dia berbanding saya.. saya bukan boleh buat awak happy pon dgn ape yang saya ada.. always buat awak hampa..saya pn bukan lah orang pandai.. bodoh je tgk.. tak punya ape..rupa paras lg la.. montel.. hensem pon tak..nak buat awak happy?? emm i dont think so you will be happy with me.. saya selalu tertanya tanya..saya ni boleh buat awk happy ke dgn saya?? awak happy ke dengan saya?? i lack of that think..bila dengar awak bercerita semalam..saya dengar awak happy sgt sgt..hahahaha.. im so glad you are so happy.. gelak tawa awk waktu awak happy..dah lama saya tak dengar..tapi semalam saya dengar..lain sangat..awak nampak gembira sangat sangat.. hahaha.. dah la..saya tak nak pkir dah la..hehe saya tau awak sayang kan saya sangat sangat hehe.. I LOVE YOU SO MUCH SOFEA BINTI MUHAMMAD HAIRI PHILLIPS SEPENUH HATI SAYA.. HEHE.. saya tak sedih pon hehe.. saya kuat hahaha..jgn rsau la.. ( ape aku merepek ni ) hahahaha..

1 comment:

  1. wowww!!! such loving couple.... heyy.. adk akk nie comel laa... :) .. manis je.. :)

    ReplyDelete